Om oss

OM OSS

Upptäck


VÅR HISTORIA


Möt


VÅRT TEAM


Unga 24 år gammal har Caroline hunnit få erfarenhet utav restaurang, första klassig servering inom mat och dryck, samt chefat på housekeeping, konferens och andra avdelningar innanför 3 av Sverige's främsta hotell  på en totaltid av 5 år.  Före detta utbildad Hotel Management student hos Astar. 


Personalen på CHOIJ´S Pancake Café är lättsam, trevlig med en positiv attityd till det stressiga jobb som sker bakom kulisserna och vi välkomnar alltid  rejvuer så skicka gärna din åsikt på info@pancakecafe.se och glöm inte att titta på oss via Facebook och Instagram:  @choijspancakecafe

CAROLINE HÖIJ

Tanken var att göra ett internationellt pannkakscafe med hård fokus på pannkakorna ensamma. Grundare av CHOIJ´S Pancake Café - Caroline Höij (C.Hoij) sökte en plats att samla familj och vänner för något utsökt och simpelt. "De flesta caféer är så disorienterade, som detta ställe till exemplel innan vi tog över, det var en salladsbar, ett bageri, en pasta restaurang, fullt av smoothies, olika typer av mackor, och ett brett val av kaffe. Jag förstår inte varför en butik inte bara kan fokusera på att sälja en eller två kategorier av mat och få till det riktigt bra så att du vet vad det är du får om du går dit. Du går ju inte till Dunkin' Donuts om du vill ha fish and chips! Så... Låt oss få bli det enkla stället du kommer ihåg att gå till när du vet vad du vill ha. Ingen stress, välj bara mellan två, tre eller fyra pannkakor med vilka tillbehör du vill. Fantastiskt hur många kombinationer av frukost och lunch man kan få ut av faktiskt bara en rätt!"


Med lite hjälp utav familj och vänner kunde vi öppna detta fina café som bara var en "löjlig tanke" för lite mer än ett år sedan.


Orginalreceptet var inspererat av mor Höij's tunna pannkakor. Det gjordes sedan ett antal experiment med mer eller mindre ingredienser och med lusten att göra dem i riktig Amerikans tjocklek och storlek gjorde dem till hur de är presenterade idag.  Testade på folk från dörr till dörr i Enköping och Stockholm med en respons att de önskade att det fanns ett ställe där de kunde äta dem snart igen.     

          

Vi finns här för er  och oss själva som önskat ett fint pannkaks-café och vi hoppas att resten av Sverige ska kunna ta sig hit och njuta av vårt utbud lika mycket som vi!

PHILIP

MOA

MADELEINE

CORNELIA

HAMID

VERONIKA

JOSEFIN

JULIA

Copyright @ All Rights Reserved