Innehåll

CHOIJ´S


Pancake Café


INNEHÅLL

Vad finns i vår mat?

ORGINAL

Våra orginala pannkakor har som i namnet alla orginella ingridienser som krävs för en rik smak och konsistens influerad av den amerikanska pannkakan. Det är röd mjölk som gäller, smör, ägg, vetemjöl och vanligt socker.

 

(alla orginal pannkakor steks raps-olja)

VEGAN, GLUTEN- & LAKTOS ALTERNATIV

... är gjorda på bovetemjöl istället för vetemjöl. De är helt utan ägg, bikarbonat och smör. Istället för röd mjölk har vi här soja-mjölk och olja. Därför får dessa pannkakor en helt annan smak men en riktigt god pannkaka för de som är vana med bovete-smaken!

(alla alternativ pannkakor steks i raps-olja och tillagas i samma kök som allt annat)

NYHET! VÅFFLOR

Går att få i både ORGINAL smet som innehåller samma ingredienser som ORGINAL pannkaks-smet, bara att det är olika mått av dem.


(alla våfflor steks i raps-olja)

MILKSHAKES

En klassisk milkshake på Panckake Café görs på röd mjölk, glass och beroende på smak - med rå jordgubbssås, vegansk mörkchokladsås eller vanilj-socker.

SMOOTHIES

Alla smoothies vi gör är helt utan socker. Vi använder oss dock ofta av mjölk eller yoghurt så om du är laktos-intolerant bör du fråga om vi haft laktos i dagens smoothies.

ANDRA ALLERGENER

SANDWICHES

Varje morgon gör vi nya mackor med olika ingredienser. Vi matchar allt från bacon, avokado, cheddarost och gurka till banan, hallon och jordnötssmör.

Bröden innehåller gluten.


Missa inte att du kan toasta gårdagens macka för halva priset!

Vi hanterar gluten, ägg, jordnötter, nötter( så som mandel, hasselnöt, valnöt, pekannöt, paranör, pistaschmandel, macadamianöt), mjölk, soja(lupin) och senap i vårt kök. Fråga oss på plats vad som innehåller vad.

 

För den som är extremt allergisk mot "gluten damm" eller jornötspartiklar rekomenderar vi inte att ni vistat i lokalen.

Copyright @ All Rights Reserved